Privat flyttefirma i København - Vi klarer alle dine flytteopgaver

Vi er din specialiseret flyttepartner, med over 20 års erfaring som flytteforretning.

Står du og planlægger en flytning indenfor nærmeste fremtid, så er du kommet til det rigtige sted. Vores flyttefolk står klar til at hjælpe dig, uanset omfang - stort som småt. Vi udfører flytteopgaver i hele København, Vestegnen, Sydsjælland og resten af Danmark, hvis der er behov for det. Vi står klar til at rådfører dig omkring din privatflytning, vi guider dig og sikrer et problemfrit forløb. Hos Taxitrans ser vi typisk flytteopgaver i København, i form af, lejligheds flytninger, kollegie flytning, sommerhus flytning, samt små "værelses" flytninger. Uanset opgaven omfang, står vi klar til at hjælpe dig. Vi oplever ofte folk har tunge ting, som klaverer, flygler, store marmor borde eller andet tungt, læs mere om flytning af tunge genstande her.

Er du tvivl om hvad du skal gøre med nogle af dine ejendele, så tilbyder Taxitrans opbevaring af jeres ting. Vi har et lagerhotel hvor jeres ting kan stå i sikkerhed, mens i finder ud af hvad i gerne vil med dem. Vi tilbyder bl.a. opbevaring af møbler, opbevaring af sofaer, opbevaring af skabe mm. Hvad end i har brug for, har vi plads til. 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat flytning uden besvær - Vi hjælper dig ind i dit nye hjem

Hvis i bruger os som flyttefirma, er jeres privat flytning altid i sikre hænder​!

Hos flyttefirmaet Taxitrans er vi specialister i, at yde en god service, mens vores flyttemænd håndterer jeres ejendele. Som led i vores internationalisering, tilbyder vi også flytninger til udlandet, især i Sverige. Hvis i søger en flyttepartner, som skal hjælpe med en udlandsflytning, så er i velkomne til, at kontakte os her.

Vi har igennem årene udført tusindvis af flytteopgaver, hvilket har givet os en uvurderlig ekspertise. Dertil har vores dygtige flyttefolk lært alle slags tricks & kneb, som gør, at vi kan udføre flytteopgaven så gnidningsfrit som muligt. Læs mere her

Den rigtige flyttepris

Hvem kan? - vores flyttemænd kan!

står du og skal flytte ind i dit nye hjem, så er vi det helt rigtige flyttefirma. Vi stræber efter den bedste pris til jer, læs mere om hvordan vi gør det her. 

For at få den bedste flytte pris, er det fordelagtigt, at få tilset opgaven i god tid. Derved kan vi nå at planlægge og imødekomme potentielle flaskehalse i flytteprocessen. Vi har mange års erfaring med, at planlægge og eksekvere på forskellige typer af flytninger. Skal du bruge flytninger i København, Nordsjælland eller i hele Danmark, så kontakt os i dag - og få et uforpligtende tilbud. Kunne du tænke dig en estimeret pris, inden du foretager dig noget andet - kan du prøve vores nye prisberegner her.

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk