Erhvervsflytning for alle typer virksomheder

​Få professionel hjælp til din firmaflytning

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler, har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til flyttearbejdet? Står vi hos Taxitrans klar til, at hjælpe dig og din virksomhed. Vi har stor erfaring inden for erhvervsflytninger, og vi flytter for mange forskellige typer virksomheder. Vi udfører erhvervsflytninger i både Storkøbenhavn, indre København og Nordsjælland. Skal din virksomhed flytte til et helt andet sted i landet, kan vi også være behjælpelige med flyttearbejdet.

Derudover har vi et lagerhotel i Ballerup, hvor vi har mulighed for at opbevare overskydende møbler og inventar midlertidigt.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sikrer dig en professionel flytning med alt det rette udstyr

Vi har investeret i alt det nødvendige udstyr, der skal til for at sikre vores kunder en effektiv og professionel erhvervsflytning. Det indebærer blandt andet en flyttelift og udstyr til flytning af store og tunge musikinstrumenter som for eksempel flygler og klaverer.

Uanset hvilke møbler og hvilket inventar du skal have flyttet, så sørger vi altid for at passe godt på alle virksomhedens ejendele, så der ikke opstår nogen skader i forbindelse med hverken nedbæring, indbæring eller transporten. 

Hvad koster erhvervsflytning?

Vores priser på en erhvervsflytning varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvor din virksomhed skal flytte fra og til, og hvornår i løbet af ugen vi skal udføre arbejdet. Vi kan for eksempel flytte for din virksomhed i weekenden, så arbejdet ikke går ud over den daglige drift.

Du er velkommen til selv at beregne en billig pris på din erhvervsflytning ved at udfylde vores prisberegner her.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud

Hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din firmaflytning, så er du også altid velkommen til at kontakte os

Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med at komme godt på plads på den nye adresse.​  Du er også velkommen til at høre mere om vores kurerkørsel.

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk