Kunsttransport for kunsterne, gallerier og samlere

Vi transporterer din kunst nænsomt og forsigtigt - også internationalt

​Leder du efter et kurerfirma, som har speciale i kunsttransport. Så behøver du ikke at lede videre. Hos Taxitrans udfører vi kureropgaver for blandt andet kunsterne, galleriejere og kunstsamlere.

Vi tilbyder transport af kunst for kunder i blandt andet København, Frederiksberg, Ballerup og resten af Storkøbenhavn. Vi tager os af alle slags transportopgaver, og det kan både være lange og korte ruter, ligesom det også kan være med kort varsel. Vi sikrer altid en nænsom, forsigtige og tryg transport.

Vi kører også direkte international transportkørsel, igennem hele Europa. Har du brug for kørsel til kunstmesser, gallerier eller andet, så er Taxitrans det sikre og pålidelige valg. Vi har mange års erfaring med international kørsel, med speciale i kunsttransport. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe!

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi flytter skrøbelige og værdifulde genstande

​Vi tilbyder alle former for kunsttransport. Det kan være for kunsterne, galleriejere og kunstsamlere, men også for alle andre, som har ansvaret for at flytte kunstværker. Det kan for eksempel være til udstillinger, auktioner og meget andet. Det kan endvidere være internt for kommuner, virksomheder og museer med videre.

Vi har store kompetence med at flytte genstande, som har en større værdi, eller som er skrøbelige. Derfor kan du være helt tryg ved at anvende os til transport af kunst. Vi kommer naturligvis hurtigt, hvis det er en hasteopgave, og du kan vælge imellem taxameterpris eller fast pris.​

Kontakt os i dag for at bestille kunsttransport

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med transport af kunst. Vi giver gerne råd og vejledning om kunsttransporten, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på kunsttransport. 

Vi løser de fleste opgaver med en fast timepris, men du kan også vælge en fast pris.​

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk