​Erhvervskørsel for virksomheder - 24/7 ​

Hos taxitrans hjælper vi erhvervslivet med, at levere deres produkter dag-til-dag, ugentligt, månedligt, årligt og i alle døgnets timer.

For mange virksomheder er transport en essentiel del af deres forretning, for at kunne levere produkter til deres kunder. Hos Taxitrans varetager vi gerne det ansvar for jer, så i kan fortsætte med, at drive jeres virksomheder succesfuldt. Taxitrans tilbyder erhvervskørsel for virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Vi kører erhvervskørsel for kunder i hele København, Frederiksberg, Ballerup og Sjælland. Hvis der er behov for kørsel i resten af landet, kan dette også klares. Er der behov for flytning, enten for jer eller jeres kunder, klarer vi også det. Vi har 20+ års erfaring med at køre faste ruter, i form af erhvervstransport, for virksomheder der leverer produkter til faste kunder - på faste adresser. Vi kører selvfølgelig også til forskellige adresser, hvis dette er aktuelt. Har i brug for rådgivning elle et skræddersyet tilbud, så tøv ikke med at kontakte os i dag.  

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad indebærer erhvervskørsel?

For os handler erhvervskørsel om​​, at gøre kunderne glade. Vores kunder og kunders kunder har en forventning om, at deres leverancer kommer til den aftalte tid. Hos Taxitrans gør vi en dyd ud af, at være pålidelige og overholde vores aftaler. 

Erhvervskørsel kommer i mange former, men nogle eksempler kunne være: Levering af lejligheds inventar, som møbler, sofaer, lamper og borde. Det kunne også være hårde hvidevarer, tv, højtaler systemer mm. Vi kan også agere som opsamlingstransport, hvor vi kører til forskellige adresser i fx København, og slutter af på en bestemt adresse, hvor alt bliver læsset af. Taxitrans er kendt for at være fleksible og agile, vi stræber efter, at imødekomme alle jeres ønsker og behov. Har i brug for erhvervskørsel, så kontakt os endeligt, så finder vi en løsning sammen.

​Taxitrans er din virksomheds totalløsning

Vi er jeres transport partner, som kan levere hele vejen​ rundt

Udover faste erhvervskørsler, tilbyder vi også Express kørsel, hvis der opstår en hasteopgave. Derved er i dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude. Vi er tilgængelige alle ugens dage, samt alle døgnets timer.  

Skal i bruge flere biler til opgaverne, sørger vi for at kassebilerne står klar til jer. Bliver der brug for andet for, at kunne løfte opgaverne, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere. Netværket betyder for jer, at vi kan løfte alle jeres forskellige opgaver, store som små - kompliceret og ikke kompliceret. 

Skal der flyttes af nogen art, tilbyder Taxitrans erhvervsflyt. Vi er specialister i flytninger og sørger for, at jeres produkter / ejendele bliver flyttet hurtigt, sikkert og effektivt. Ydermere kan vi tilbyde jer opbevaring, på vores lagerhotel i Ballerup. Vi har et topsikret lager, hvor vi har mulighed for, at holde på jeres ting. Når i har bug for dem igen, er de kun et enkelt opkald væk. 

Med vores totalløsning stræber vi efter, at kunne servicerer jer i hele processen. Vi ønsker at have en transparent forhold med jer, så samarbejdet spiller i mange år. Lyder vores totalløsning spændene for jeres virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Ring for en snak og et uforpligtende tilbud. 

 

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk