Flytning i hele Storkøbenhavn - Vi sørger for en smertefri flytning.

Taxitrans foretager flytninger for private & erhverv over hele landet. 

Med os som flyttefirma er I sikre på, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om alle jeres ejendele. Vi har mange års erfaring med flytteopgaver, og vi har set lidt af hvert igennem årene. Derfor kan i trygt overlade ansvaret til os, mens i tager jer af hverdagens opgaver. Taxitrans flytter i hele landet, men primært foregår vores flytninger i København & Frederiksberg. Vi tilbyder både privat flytninger og erhvervs flytninger. Dertil tilbyder vi to former for flytninger, som er med til at bestemme flytteprisen. mulighederne er følgende: 

1) Kantsten-kantsten (1 chauffør, som fylder bilen og køre den til kantsten)

2) Bil + flyttemænd (Vi klarer hele flytningen, uden i rør én finger)

Er du i tvivl eller er du nysgerrig efter en pris, så kan du prøve vores prisberegner her. Ellers er du velkommen til at ringe til os, på 28945698. 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvordan sikrer vi jer en uproblematisk og gnidningsfri flytning?

Jeres ejendele er jeres prioritet - Derfor er sikkerhed og påpasselighed vores!

​Det er yderst vigtigt for os, at vores kunder føler sig sikre når de bruger os. Dette prøver vi at imødekomme på flere måder, bl.a.:

Flytteforsikringer:

Vi er fuldt forsikret hvis uheldet er ude. Dette indebærer skader på bl.a. jeres ejendele, bopæl, skade under transport, opgang mm.

Flytte redskaber & hjælpemidler:

Vi har flyttelift til brug ved etageflytninger. Har I klaver eller flygel, har vi udstyret, der skåner musikinstrumenterne mest muligt under flytningen. V bruger også sækkevogne, hunde, lifter og seler.

Visdom & erfaring:

Dette er noget immaterielt, som ikke kan købes for penge. Med visdom og erfaring er vi i stand til, at træffe de rigtige beslutninger, som påvirker vores arbejdsmetoder. Vi har efter mange års erfaring med flytning lært, Best practices, som flytteteknikker, kneb & tricks og forsigtighed. Alt dette er med til at sikre, en gnidningsfri og sikker flytning!

Ring til os og hør mere om priser og udlejning af udstyr, hvis I vil klare flytningen selv.​​​​​

Flytning af tunge genstande​

Typisk har du, som privat person eller erhvervs kunde brug for, at flytte skrøbelige genstande. Dertil tilbyder vi transport / flytning af enkelte genstande, som bliver varetaget af professionelle flyttemænd. En vigtig ting ved tunge sager er, at sikkerheden skal være i top. Dette gælde både for genstandens skyld, men især for jeres helbreds skyld. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at i lader os løfte opgaven. Om det er flytning af store møbler, flytning af klaver eller orgel, flytning af maskiner, flytning af marmor- eller store plankeborde eller andet. Står Taxitrans flytteforretning klar til at hjælpe. 

Har i brug for kompetente flyttefolk, som sætter stor fokus på sikkerhed og service, så tøv ikke med at kontakte os. Får i undervejs brug for opbevaring af de tunge genstande, står Taxitans lager til rådighed. Vi sikrer jeres genstande, køre dem på vores lager, hvor de får en plads på pallerne. Når i så skal bruge dem igen, kører vi ned og henter dem, hvorefter vi leverer dem til den ønskede adresse. 

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk