Taxitrans tilbyder international transport til en god pris.​

Vi står klar til at være din internationale transportpartner ​

Planlægning af en international kørsel kan være en udfordring, men med de rigtige forberedelser kan du få en sikker og problemfri tur. Der er en række regler og love, der gælder for international kørsel, så det er vigtigt at være opmærksom på disse. For eksempel skal du have et internationalt kørekort for at køre i mange lande uden for EU. Dette kan du få ved at gå til en af de godkendte udstedere af internationale kørekort i Danmark. Det er også vigtigt at være opmærksom på de forskellige krav, der gælder i de lande, du skal køre i. For eksempel skal du have medbragt visse dokumenter og papirer, når du kører i lande som Schweiz og Tyrkiet. 

Vores firma tilbyder professionel international godstransport til en række destinationer verden over. Vi har mange års erfaring med at transportere alle typer af gods, alt fra paller, malerier, kunstværker, byggematerialer og musikudstyr. 

Vi stræber altid efter at levere en pålidelig og sikker service, så du kan være tryg ved at overlade dit gods til os. Herunder har vi fremhævet nogle fordele ved, at bruge Taxitrans til jeres internationale transport opgaver.

Erfaring: Vi har 25 års erfaring med international transport af forskellige typer gods, til og fra forskellige destinationer. Vi sætter stor vægt på, at i føler jer trygge og har tillid til, at overlade jeres gods til os.

Pålidelighed: Vi har i årenes løb opbygget et godt ry for, at levere gods til tiden og uden problemer, og dette har vi ikke tænkt os at ændre på!

Service: Vi tilbyder en række serviceydelser, såsom lageropbevaring og tracking, så vi kan hjælpe jer før- efter og under leveringen af jeres gods. Vil i opbevare eller vide hvor jeres gods er, så sørger vi for at holde jer ajour hele tiden. 

Pris: Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på alle vores transportløsninger, også vores internationale kørsler. Vi ønsker at i får mest mulig værdi for jeres penge.

Fleksibilitet: Hos Taxitrans er der altid mulighed for at tilpasse transportløsninger, alt efter jeres behov og ønsker. Kunne du tænke dig at vide mere, så kontakt os endelig i dag. 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk