Kurerkørsel fra dør til dør på taxameter

Vi bringer din forsendelse frem hurtigt og sikkert

​Skal du bestille kurerkørsel? Så kan vi hjælpe dig. Hos Taxitrans udfører vi kureropgaver for private og erhverv døgnet rundt, og vi kører i blandt andet København, Frederiksberg, Ballerup og resten af Storkøbenhavn.

Vi tager både korte og lange ture, og vi løser gerne hasteopgaver. Alle vores kunder kan se frem til en hurtig, sikker og tryg transport. Vi løser de fleste opgaver på taxameter, men du kan også få en fast pris.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er kurerkørsel?

​Kurerkørsel dækker over transport af især mindre forsendelser, som bestilles ad hoc. Der er typisk tale om dør til dør-transport, hvilket vil sige, at forsendelsen bliver hentet på en adresse og kørt til en anden adresse. Her kan den blive afleveret personligt eller anbragt et bestemt sted.

Vi udfører kurertransport døgnet rundt, og vi håndterer gerne hasteforsendelser. Det kan være alle former for breve, varer og andet gods. Det kan også være alt fra indbo til kunst, musikinstrumenter og eventudstyr. Mange af vores kunder er gallerier, kunstnere og projektledere med videre.​

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at høre mere om vores transportfirma og om vores ydelser. Vi fortæller også gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en bestemt opgave. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på kurerkørsel eller erhvervsflytning

Det kan være en fast pris eller en timepris. Vores priser ligger på et niveau, hvor alle kan være med.

B.O.Transport v/Bosko Obradovic

Stamholmen 99

2650 Hvidovre

CVR: 21988588

Kontakt os

Telefon: 28 94 56 98

Mobil: 31 59 99 98 

E-mail: mail@taxitrans.dk